Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Mededeling Vanaf 1 januari 2017 geen laatprijzen voor Sprinters op Amerikaanse aandelen.

maandag 9 januari 2017

 

Deze maatregel is het gevolg van nieuwe Amerikaanse regelgeving betreffende in te houden dividendbelasting. Als u Sprinters heeft op Amerikaanse aandelen, kunt u die na 1 januari wel gewoon verkopen. Aankoop van Sprinters op Amerikaanse indices zoals Dow Jones en S&P 500 blijft na 1 januari wel mogelijk.

 

Veelgestelde vragen:

 

Kan ik de Sprinters Long op Amerikaanse aandelen die ik in positie heb wel verkopen?

Ja, ING zal biedprijzen blijven afgeven op deze Sprinters.

 

Heeft deze maatregel invloed op de waarde van de Sprinter?

Nee, alleen de koers van het onderliggende aandeel en de EUR/USD koers zijn van invloed op de waarde van de Sprinter.

 

Is dit een tijdelijke maatregel?

Wij onderzoeken de mogelijkheden om Sprinters op Amerikaanse aandelen in de toekomst weer aan te kunnen bieden. Vooralsnog is dit niet mogelijk.

 

 

Heeft u verdere vragen of opmerkingen, neem dan contact op met het Sprinter Team via info@sprinters.nl

 

Sprinters Long

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter Long 766,0 op Amazon.com 1,6 111,50 0,00 -0,49 % Koop Sprinter
Sprinter Long 766,0 op Amazon.com 1,6 111,50 0,00 -0,49 % Koop Sprinter

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.