Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Bekijk hier het online seminar Wie zijn de volgende kandidaten voor overname?

donderdag 20 april 2017

In dit online seminar bespreken Bob Homan (Hoofd ING Investment Office) en Sander van Baren (ING Sprinters) wie de volgende overnamekandidaten in Nederland zijn en hoe je daar van zou kunnen profiteren met bijvoorbeeld Sprinters.

U kunt het seminar hier bekijken

Ons motto van het seminar: ‘Beleggen in 2017, dividend en overnames in een tijd van politieke onzekerheid.’ Meer rendement met minder inleg, hoe werkt dat?

In deze aflevering van De Gouden Greep bespreken Sander van Baren van ING Sprinters en Bob Homan van ING Investment Management de volgende onderwerpen:

·         Wie zijn dé komende overnamekandidaten in Nederland en in de wereld.
·         De politieke agenda in Europa en hoe ziet de wereld er nu uit.
·         Wat is de echte waarde van Facebook en Priceline.
·         Hoe kan ik geld verdienen aan de euro/dollar en aan de olieprijs.
·         Hoe werkt een Sprinter en hoe beperk je het risico.
·         Door Trumponomics is de economie flink opgeblazen, nu een beetje terug is juist goed.
·         Bescherm je portefeuille met Sprinters.
·         Beheerd beleggen, hoe ziet de dividendportefeuille van ING er precies uit?

De actualiteit


Wij gaan ook zeker naar de actualiteit kijken en hoe we daarvan kunnen we profiteren. Kachelt de economie een beetje door en stijgt de olieprijs? Sander weet alles van Sprinters en zoekt naar kansen in de markt.

Bob is van het vermogensbeheer en weet alles van themabeleggen. Moet je nu nog investeren in internetbedrijven als Facebook en Amazon? En heb je 250 euro per maand over. Kijk dan eens naar dividendaandelen, hoe kan je daar op inspelen?

Sander en Bob sluiten het seminar af met diverse trade-ideeën. Aandelen Akzo, opties of toch Sprinters? En kijk eens naar een Sprinter op Philips die alleen al door het dividend jaarlijks meer waard wordt.

Deze aflevering van het Gouden Greep seminar wordt gepresenteerd door RTL Z-beurscommentator Janneke Willemse.

Sprinters Long

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter BEST Long 68,19 op Akzo Nobel 9,3 8,10 8,20 -1,69 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Long 61,28 op Akzo Nobel 5,1 15,00 0,00 -0,99 % Koop Sprinter

Sprinters Short

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter BEST Short 86,96 op Akzo Nobel 6,8 11,12 11,22 +0,90 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Short 86,96 op Akzo Nobel 6,8 11,12 11,22 +0,90 % Koop Sprinter

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.