Video: Sprinters selecteren en kopen

maandag 21 augustus 2017

Hoe kiest u de juiste Sprinter?
“Hoe kies ik de juiste Sprinter?”, is een veel gestelde vraag. Op www.ingsprinters.nl vindt u alle beschikbare Sprinters. U start met het selecteren van een onderliggende waarde. Dit kan bijvoorbeeld een aandeel of index zijn. Als u een stijging verwacht, kiest u voor een Sprinter Long, bij een daling kiest u voor een Sprinter Short.

Sprinter of Sprinter BEST?
Hierna kunt u kiezen tussen een Sprinter of een Sprinter BEST. Het belangrijkste verschil is dat de hefboom van een Sprinter BEST over het algemeen hoger is dan bij een normale Sprinter. Echter, een Sprinter BEST keert geen restwaarde uit als het stop loss-niveau bereikt wordt, een Sprinter vaak wel. Wilt u meer weten over de eigenschappen van Sprinters en Sprinter BEST? Ga dan naar de ING Sprinter Academy.

Hoe kiest u het juiste stop loss-niveau?
De belangrijkste afweging is de keuze van het stop loss-niveau, dit is ook van invloed op de hefboom van de Sprinter. Er zijn verschillende stop loss-niveau’s beschikbaar. Sprinters met een hoge hefboom vergen een relatief kleine investering. Daarentegen is er een grotere kans dat het stop loss-niveau bereikt wordt als de koers het van onderliggende aandeel tegen uw visie in beweegt.
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een Sprinter met een stop loss-niveau dat verder van de koers van het onderliggende aandeel ligt.

Hoe koopt u een Sprinter?
Als u een Sprinter heeft geselecteerd die bij uw visie past, log dan in bij uw broker. Als u de ISIN code van de Sprinter in het zoekscherm invult, verschijnt automatisch de gewenste Sprinter.
Nadat u de Sprinter heeft gekocht, kunt u de Sprinter altijd blijven volgen via uw portefeuille bij uw broker of via onze website.

 

Nog meer video's bekijken? Klik hieronder voor meer Sprinter video's!

> Beleggingstips voor handelen in Sprinters

> Sprinters en dividend

> Sprinters op Futures

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.