Video: Sprinters op Futures

donderdag 24 augustus 2017

Sprinters op Futures

ING biedt naast Sprinters op aandelen en indices ook Sprinters aan met een Future als onderliggende waarde. Denk hierbij aan Sprinters op de Brent Crude Oil Future en de Bund Future.

Wat is een Future?

Een Future is een termijncontract met een vaste afloopdatum. Omdat deze termijncontracten elke maand aflopen, moet ING vlak voor de afloopdatum het oude contract verkopen, en een nieuw contract aankopen. Dit proces wordt doorrollen genoemd.

Wat is de invloed van het doorrollen van een Future op mijn Sprinter?

Het doorrollen heeft geen invloed op de waarde van de Sprinter. Het is wel goed om het stop loss-niveau in de gaten te houden omdat dit kan veranderen door het doorrollen van Future. Als u wilt weten welk termijncontract er momenteel voor uw Sprinter gebruikt wordt, kijk dan op onze website.

 

Nog meer video's bekijken? Klik hieronder voor meer Sprinter video's!

> Sprinters selecteren en kopen

> Beleggingstips voor handelen in Sprinters

> Sprinters en dividend 

Sprinters Long

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter Long 64,5 op Brent Future 9,0 6,85 6,87 +17,26 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Long 55,61 op Brent Future 5,0 12,23 12,25 +8,80 % Koop Sprinter

Sprinters Short

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter BEST Short 76,84 op Brent Future 8,6 7,14 7,16 -12,91 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Short 82,99 op Brent Future 4,9 12,62 12,64 -7,74 % Koop Sprinter

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.