Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Het RTL Z Beursspel Speel mee en win een reis naar New York

maandag 13 november 2017

Er is weer een nieuwe editie van het RTL Z Beursspel gestart. Speel mee met een fictieve portefeuille van 100.000 euro en maak kans op een fantastische reis naar New York. Het RTL Z Beursspel loopt tot en met vrijdag 15 december.

De hoofdprijs van het RTL Z Beursspel is een reis voor twee personen naar New York. De vlucht en het verblijf inclusief 5 nachten in het Beacon Hotel zijn uiteraard inbegrepen. Evenals een city pass die gratis toegang verschaft tot de 5 meest populaire highlights van de stad. Als klap op de vuurpijl neemt RTL Nieuws correspondent Erik Mouthaan de winnaars mee naar Wallstreet voor een persoonlijke rondleiding!

Wat biedt het RTL Z Beursspel u allemaal?


- Het is dé manier om te leren beleggen.
- U speelt in een realistische en interactieve oefenomgeving met echte beleggingsproducten.
- U maakt (wekelijks) kans op mooie prijzen.
- Praat met oud handelaren op de Beursvloer en volg live webinars.

Klik hier om te registreren voor het RTL Z Beursspel!

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.