Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Test het nieuwe RTL Z Beursspel

maandag 18 maart 2019

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw Beursspel. Het nieuwe Beursspel is bijna klaar en we willen u graag toegang geven tot onze testomgeving. In deze omgeving speelt u niet mee voor het klassement, en dus de prijzen. U kunt het nieuwe Beursspel uitproberen en uw ervaringen met ons delen.   

U kunt toegang krijgen tot de testomgeving van het nieuwe Beursspel via de onderstaande link:

https://beta.beursspel.nl    

Let op deze site werkt het beste in moderne browsers zoals Chrome, Firefox en Safari.  

Zou u op de website feedback willen geven? Uw feedback is anoniem, de gegevens die we van u hebben worden direct na afronding van het onderzoek verwijderd.   

We hopen dat u bereid bent om deel te nemen, alvast bedankt!  

Met vriendelijke groet,   

Het RTL Z Beursspel Team

Het RTL Z Beursspel is ontwikkeld door ING Sprinters. Communicatie wordt verzorgd door ING Sprinters

Sprinters Long

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter BEST Long 815,1 op Adyen 11,8 7,37 7,52 0,00 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Long 704,1 op Adyen 4,8 18,47 18,62 0,00 % Koop Sprinter

Sprinters Short

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter BEST Short 1001,6 op Adyen 7,3 11,93 12,08 0,00 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Short 1001,6 op Adyen 7,3 11,93 12,08 0,00 % Koop Sprinter

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.