Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Win een reis naar New York met het RTL Z Beursspel!

maandag 4 november 2019

Vandaag start een nieuwe editie van het RTL Z Beursspel! Speel mee met een fictieve portefeuille van 100.000 euro en maak kans op een fantastische reis naar New York. U maakt tot 13 december kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs: een geheel verzorgde reis naar New York! 

Zoals u in de afgelopen periode heeft ervaren zijn we constant bezig met het uitbreiden van het Beursspel. Onlangs toegevoegde nieuwe functies zijn o.a.: 

•   Handel in ETF's
•   Zoekfunctie
•   Ontvangen van push notificaties 

Klik hier om mee te spelen! 

Sprinters Long

Naam Hefboom Bied Laat % Dag Watchlist Trade
Sprinter BEST Long 1466,04 op Adyen 11,8 13,37 13,52 +11,16 % Koop Sprinter
Sprinter BEST Long 1266,42 op Adyen 4,8 33,33 33,48 +4,21 % Koop Sprinter

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.