Auteur

ANP
AFN Nieuws

BAM benoemt kwaliteitsdirecteur

15 apr – 08:11

BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM benoemt Simon Finnie tot Chief Business Excellence Officer. Met deze benoeming is het eerder door BAM bekendgemaakte Executive Committee compleet.

Als kwaliteitsdirecteur is Finnie verantwoordelijk voor verdere verbetering van BAM’s tenderprocedures, de realisatie van inkoopsynergieën, de versnelling van digitaal bouwen en de verbetering van projectmanagement, in het bijzonder van grotere projecten. Hij is afgestudeerd als bedrijfskundige aan Warwick Business School.

Het Executive Committee van BAM wordt gevormd door: de tweehoofdige raad van bestuur; topman Rob van Wingerden en financieel directeur Frans den Houter, twee operationeel bestuurders; Joost Nelis als operationeel topman voor de divisie Bouw en Vastgoed en Roel Vollebregt als operationeel topman voor het onderdeel Infra, kwaliteitsdirecteur Finnie en hoofd personeelszaken Sven Van de Wynkele.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.