Auteur

ANP
AFN Nieuws

Delivery Hero positiever over omzet

20 jun 2019 – 06:16

BERLIJN (AFN) - Maaltijdbestelbedrijf Delivery Hero heeft zijn omzet prognose voor heel het jaar naar boven toe bijgesteld. De prestaties in het lopende tweede kwartaal zijn beter dan verwacht, zo constateerde de onderneming.

In de eerste twee maanden van het derde kwartaal nam het aantal nieuwe klanten, de omzet en het aantal orders exclusief desinvesteringen toe, aldus Delivery Hero. "We zien deze trend aanhouden in de rest van het jaar", aldus topman Niklas Östberg

Delivery Hero rekent nu op een omzet in een bandbreedte van 1,3 miljard euro tot 1,4 miljard euro. Eerder sprak de onderneming nog van een bandbreedte van 1,1 miljard euro tot 1,2 miljard euro voor wat betreft de opbrengsten. De groeicijfers voor de bestellingen zullen in het huidige tweede kwartaal stijgen ten opzichte van de eerste verslagperiode van het jaar, en dat zal ook in de perioden daarna doorzetten.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.