In verband met de extreme koersbewegingen is het mogelijk dat wij voor sommige Sprinters geen laatkoers afgeven. Het is dan niet mogelijk om deze Sprinters aan te kopen.

Auteur

ANP
AFN Nieuws

Boskalis sleept klus in El Salvador binnen

23 dec 2019 – 13:23

PAPENDRECHT (AFN) - Baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis heeft een "omvangrijk" contract verworven in El Salvador voor het installeren en verbinden van een zogeheten offshore Floating Storage and Regasification Unit (FSRU) met een elektriciteitscentrale op het vasteland. Het contract, met een waarde tussen de 50 miljoen en 150 miljoen euro werd toegekend door Energía del Pacífico (EDP).

EDP is een door lng-gestookte elektriciteitscentrale in de haven van Acajutla. Het project gaat begin 2020 van start en zal naar verwachting eind 2021 operationeel zijn.

‎Het project betreft de aanleg van een twee kilometer lange gaspijpleiding vanuit zee naar het vasteland. Verder omvatten de werkzaamheden onder meer het aanleggen van een tunnel vanaf de energiecentrale en vervolgens het baggeren van een sleuf in het zeebed voor de pijpleiding. Ook moet de FSRU worden verankerd en aangesloten.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.