Auteur

ANP
AFN Nieuws

'Flow Traders stelt teleur in Verenigde Staten'

7 feb – 10:33

AMSTERDAM (AFN) - Flow Traders stelt teleur met zijn resultaten in de Verenigde Staten, waar de handelsinkomsten verder terugliepen. Dat zeggen analisten van KBC Securities. Volgens hen geven het nieuwe aandeleninkoopprogramma ter waarde van 20 miljoen euro en verbeterde handelsinkomsten in het begin van het nieuwe jaar wel weer wat vertrouwen.

Overigens was KBC er nog niet van uitgegaan dat Flow Traders in het slotkwartaal een volledig herstel zou laten zien in de VS, hadden de marktvorsers toch ook weer niet op een verdere terugval gerekend. Dat het jaar 2020 voor Flow Traders wel goed begonnen is, zorgt mogelijk voor een positief momentum in de eerste helft van het nieuwe jaar, denken de analisten.

Bij ING wordt het cijferbericht van Flow Traders over de gehele linie als positief ervaren. Volgens analisten van de bank leggen de gunstige start van 2020 en het aandeleninkoopprogramma meer gewicht in de schaal dan de negatieve punten.

KBC handhaaft zijn buy-advies met een koersdoel van 28,50 euro. Ook bij ING blijft het advies staan op buy, met een koersdoel van 26,50 euro. Het aandeel Flow Traders noteerde vrijdag na meer dan een uur handelen 5,9 procent lager op 19,59 euro.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.