In verband met de extreme koersbewegingen is het mogelijk dat wij voor sommige Sprinters geen laatkoers afgeven. Het is dan niet mogelijk om deze Sprinters aan te kopen.

Auteur

ANP
AFN Nieuws

'Flow Traders profiteert van marktschommelingen'

28 feb – 15:19

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Beursintermediair Flow Traders heeft "extreem veel voordeel" van de plotseling toegenomen marktvolatliteit. Dat zeggen analisten van KBC Securities. Door angst voor het nieuwe coronavirus zet de aandelenbeurzen al de hele week fors lager.

Flow Traders kan op een volatiele beursdag net zoveel geld verdienen als in een aantal rustige weken, menen de marktvorsers. Zij denken dan ook dat de prestaties van Flow Traders dit kwartaal veel beter zullen zijn dan de afgelopen periodes. Het blijft echter moeilijk te voorspellen wat het exacte financiële voordeel wordt.

Flow Traders was een van de weinige stijgers op het Damrak. Het aandeel stond rond 15.05 uur 2,5 procent hoger op 21,72 euro.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.