In verband met de extreme koersbewegingen is het mogelijk dat wij voor sommige Sprinters geen laatkoers afgeven. Het is dan niet mogelijk om deze Sprinters aan te kopen.

Auteur

ANP
AFN Nieuws

'Dividendbesluit Accell verstandig'

26 mrt – 11:55

AMSTERDAM (AFN) - Het besluit van fietsenproducent Accell om geen dividend over 2019 te betalen vanwege de coronacrisis is verstandig. Dat zei ING. Volgens de bank neemt Accell het zekere voor het onzekere.

ING wijst ook op de relatief hoge schuld bij Accell. Door de maatregelen van overheden om de uitbraak te beteugelen wordt de verkoop van fietsen geraakt. Het voorjaar is juist een belangrijke periode voor fietsenverkopers. Accell heeft volgens de bank zijn productiecapaciteit flink verlaagd.

Het advies voor Accell staat op hold, met een koersdoel van 19 euro. Het aandeel noteerde donderdag omstreeks 10.55 uur 2,3 procent lager op 13,64 euro.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.