Auteur

ANP
AFN Nieuws

KBC verlaagt advies Flow Traders

21 apr – 10:46

AMSTERDAM (AFN) - Het aandeel Flow Traders heeft de laatste tijd goed gepresteerd op de beurs, waardoor verdere stijgingen de komende tijd waarschijnlijk beperkt zullen zijn. Dat is een reden voor analisten bij KBC Securities om het beleggingsadvies op Flow Traders na zijn handelsupdate te verlagen van buy naar accumulate. Het koersdoel gaat wel omhoog naar 34 euro van 33 euro eerder. Daarnaast haalt de Belgische bank de beursintermediair van zijn Top Picks-lijst.

De resultaten over het eerste kwartaal van Flow Traders waren "zeer sterk" en overtroffen de marktverwachtingen, schrijven de marktvorsers. De sterke volatiliteit vanwege de coronacrisis is inmiddels voorbij. De kenners verwachten weer een opleving in het tweede kwartaal, vanwege de onzekerheid over de economische impact van de pandemie. Ook behoort een tweede golf van besmettingen na de versoepeling van de lockdowns tot de mogelijkheden, die voor meer volatiliteit zal zorgen.

ING beoordeelt de resultaten van Flow Traders als positief. Het beursbedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van de turbulente situatie op de financiële markten, schrijven de kenners. ING houdt aan zijn koopadvies met een koersdoel van 31 euro.

Het aandeel Flow Traders stond dinsdag omstreeks 10.35 uur 1 procent lager op 30,84 euro.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.