Auteur

ANP
AFN Nieuws

Flow Traders steekt geld in aandelenbeurs MEMX

18 mei – 21:47

AMSTERDAM (AFN) - Beursintermediair Flow Traders heeft een strategische investering gedaan in de nieuwe Amerikaanse aandelenbeurs Members Exchange (MEMX). Om hoeveel geld het gaat is niet naar buiten gebracht.

MEMX werd vorig jaar opgericht door een consortium van banken, vermogensbeheerders en flitshandelaren. De beurs wil de concurrentie aangaan met New York Stock Exchange (NYSE) en Nasdaq door lagere kosten aan te bieden.

Volgens Flow Traders-topman Dennis Dijkstra onderstreept de investering van zijn bedrijf dat het inzet op langetermijnbetrokkenheid met de Amerikaanse aandelenwereld en verdere groei. "We kijken ernaar uit om onze eigen perspectieven te bieden over de dynamiek van de Amerikaanse aandelenmarkt terwijl we samenwerken met de hele investeerdersgroep om het succes van MEMX te verzekeren. "

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.