Auteur

ANP
AFN Nieuws

'Geen akkoord voor beloningsbeleid Flow Traders'

25 jun – 10:27

AMSTERDAM (AFN) - Het afgekeurde voorstel om het beloningsbeleid voor de directie van Flow Traders aan te passen, was een van de hoogtepunten van de aandeelhoudersbijeenkomst van woensdag. Dat schrijven kenners bij ING. Ze bestempelden de uitkomsten van de vergadering als neutraal.

De ING-kenners wijzen erop dat een meerderheid van de aandeelhouders akkoord was met de aanpassingen. Maar de benodigde drempel van 75 procent van de stemmen voor de nieuwe regelingen voor de directie werd niet gehaald. De overige wijzigingen kregen wel voldoende steun. De kwestie doet voor ING niets af aan de waardering van het aandeel

ING houdt vast aan zijn koopadvies voor Flow Traders met een koersdoel van 37,50 euro. Het aandeel Flow Traders stond donderdag omstreeks 10.15 uur 0,1 procent lager op 32,38 euro.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.