Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Webinar Webinar: welke aandelen worden de toppers van 2017?

dinsdag 8 november 2016

Donderdag 17 november leren we u in een uur zo veel mogelijk over beleggen. Onder het motto, welke aandelen worden de toppers van volgend jaar en krijgen we dit jaar nog een eindejaarsrally?
Daarover gaat deze nieuwe aflevering van de “Gouden Greep”; de serie online seminars van RTL Z die de actualiteit vertaalt naar praktische beleggingskansen.

Hoe kan ik profiteren?
In deze aflevering van De Gouden Greep spreken Sander van Baren van ING Sprinters en Bob Homan van ING Investment Management over de volgende onderwerpen:
-    Welke aandelen zijn nu in trek?
-    Welke toppers zijn er volgend jaar?
-    Welke thema’s zijn relevant?
-    Krijgen we een eindejaarsrally?
-    Wat zijn de aandelen van de toekomst?
-    Is de aandelenmarkt ijzersterk of juist niet?

Actueel
Donderdag 17 november is een week na de Amerikaanse presidentverkiezingen, wij gaan naar de actualiteiten kijken en hoe we daarvan kunnen profiteren.
Bij het seminar maken we ook ruimte voor het RTL Z Beursspel. Hoe kan je winnen en waarom is het spel zo levensecht? Doe daarom mee met ons seminar op donderdag 17 november om 20:30 uur.

 

Aanmelden voor dit webinar>

 

Deze aflevering van het Gouden Greep seminar wordt gepresenteerd door RTL Z-beurscommentator Janneke Willemse.

 

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.