Auteur

Sander van Baren
Hoofd ING Sprinters

Webinar Live lunch webinar Bas Heijink vrijdag 1 september om 12:00 uur

vrijdag 1 september 2017

De zomer is bijna voorbij, wat gaat de beurs doen de laatste maanden van 2017? Komende vrijdag 1 september om 12:00 uur geeft onze technisch analist Bas Heijink zijn visie op de markten.

Bas kijkt in dit webinar naar de AEX, DAX, Brent Olie, Ahold en nog veel meer.  Mocht u nog verzoeken hebben aan Bas, laat een bericht achter rechts onderin deze pagina en Bas zal bekijken of hij uw verzoek kan behandelen in het webinar.

Het webinar zal live worden uitgezonden op de homepage van ingsprinters.nl. Om 12 uur verschijnt er automatisch een scherm op de homepage. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Het ING Sprinter Team

Disclaimer

Deze publicatie is opgesteld namens ING Bank N.V., gevestigd te Amsterdam en slechts bedoeld ter informatie. ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V. Deze publicatie is geen beleggingsaanbeveling, geen beleggingsadvies noch een aanbieding of uitnodiging tot koop of verkoop van enig financieel instrument. ING Bank N.V. betrekt haar informatie van betrouwbaar geachte bronnen en heeft alle mogelijk zorg betracht om er voor te zorgen dat ten tijde van de publicatie de informatie waarop zij haar visie in deze publicatie heeft gebaseerd niet onjuist of misleidend is. ING Bank N.V. geeft geen garantie dat de door haar gebruikte informatie accuraat of compleet is. De informatie in deze publicatie kan gewijzigd worden zonder enige vorm van aankondiging. Auteursrecht en rechten ter bescherming van gegevensbestanden zijn van toepassing op deze publicatie. Overneming van gegevens uit deze publicatie is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. De waarde van uw belegging kan fluctueren. U kunt uw gehele inleg kwijtraken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. ING Bank N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten AFM). ING Bank N.V. is onderdeel van ING Groep N.V.