Auteur

ING
ING

RTL Z Beurs Inside RTL Z Beurs Inside LIVE event

dinsdag 13 februari 2018

50% korting op toegangskaarten voor het RTL Z Beurs Inside LIVE event!

RTL Z organiseert een informatieve en onderhoudende avond over beleggen in 2018. Maandagavond 19 februari is er in het Beatrix Theater (Utrecht) het Beurs Inside LIVE event. U kunt daar bij zijn! Wij geven 50% korting op de toegangskaarten.

Waar zit jouw winst in 2018 en waar moet je met je geld naartoe? Krijg antwoord op je vragen tijdens Beurs Inside LIVE, hét beleggersevent van 2018. Bob Homan (ING) zal ook op deze avond aanwezig zijn om antwoord te geven op je vragen tijdens het Beurs Inside LIVE event.

Bestel hier uw ticket met code RTLZBSVIP Beurs

Experts geven investeringstips en gaan met elkaar in discussie. Ze analyseren de meest veelbelovende fondsen op de AEX en daarbuiten en vertellen je waar de onverwachte kansen zitten.

Alternatief

Daarnaast vertellen we je hoe kan verdienen én genieten van je opgebouwde vermogen. Investeer in kunst of whisky of wissel je euro's om voor oldtimers! Kortom, alles wat jij moet weten om dit jaar te scoren met je vermogen. Ontmoet experts als Roland Koopman, Janneke Willemse, Bob Homan, Jim Tehupuring, Corné van Zeijl, Willem Middelkoop en vele anderen. Inclusief koffie vooraf en in de pauze, een heerlijke borrel achteraf en de mogelijkheid om te netwerken.