Auteur

ANP
AFN Nieuws

Retail Estates ziet huurresultaat toenemen

14 feb – 18:44

TERNAT (AFN) - Het Belgische winkelvastgoedfonds Retail Estates heeft in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar het netto-huurresultaat met ruim 15 procent zien stijgen tot 80,10 miljoen euro vergeleken met een jaar eerder. De toename is vooral te danken aan de groei van de vastgoedportefeuille door acquisities, aldus Retail Estates.

Het epra-resultaat klom in de eind december afgesloten periode met ruim 16 procent tot 51,6 miljoen euro. De bezettingsgraad van de portefeuille was stabiel op krap 98 procent. De verwachting voor een dividend over het hele boekjaar van 4,40 euro bruto per aandeel wordt bevestigd. Retail Estates is van plan om de aandeelhouders bij de uitbetaling een keuzedividend aan te bieden.

Retail Estates maakte verder bekend dat er een overeenkomst is afgesloten met het oog op de aankoop van het retailpark Belvédère dat opgericht wordt in Maastricht. Daarmee is een investering van 10 miljoen euro gemoeid.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.