Auteur

ANP
AFN Nieuws

Bloomberg: bestuurder weg bij Flow Traders na incident skitrip

10 mei – 14:53

AMSTERDAM (ANP) - Een bestuurder bij flitshandelaar Flow Traders is vertrokken bij het bedrijf na mogelijke incidenten op een bedrijfsfeest in een Zweeds skigebied. Dat verklaren ingewijden tegenover persbureau Bloomberg. Eerder zag het beursgenoteerde bedrijf al een hoge leidinggevende vertrekken na een incident in een kroeg.

De vermeende incidenten vonden in maart plaats in de Copperhill Mountain Lodge in de Zweedse stad Are, waar tientallen medewerkers van Flow Traders zich hadden verzameld voor het jaarlijkse feest van het bedrijf. Op een verkleedfeest na een dag skiën zou een leidinggevende een mannelijke collega hebben geslagen die verkleed was als oud-president Donald Trump, en vervolgens een vrouwelijke collega hebben betast.

Het nieuwe incident komt slechts enkele maanden nadat Flow Traders zijn topman in het Verenigd Koninkrijk had ontslagen na een incident in een Londense kroeg. De baas van de Britse activiteiten van het bedrijf, Christopher Meyers, zou toen vrouwelijke medewerkers van de belangrijke klant BlackRock hebben beledigd.

Een woordvoerder van Flow Traders wilde tegenover Bloomberg niet reageren.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.