Auteur

ANP
AFN Nieuws

Wisseling van de wacht bij Novisource

8 nov 2018 – 18:01

NIEUWEGEIN (AFN) - Novisource wil Frank Lagerveld benoemen tot nieuwe topman. De beursgenoteerde aanbieder van interim-professionals draagt daarnaast Peter Paul de Vries en Ron Stekelenburg voor als nieuwe commissarissen. Aandeelhouders kunnen op 20 december op een buitengewone aandeelhoudersvergadering stemmen over de wisseling van de wacht.

Lagerveld is nu nog partner en consultant bij WissemaGroup, een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Hij volgt Philip van Blanken op die eerder dit jaar terugtrad. Ook financieel directeur Peter Specht vertrok. De dagelijkse operatie en commerciële activiteiten vielen daardoor tijdelijk onder de verantwoordelijkheid van Roy Vissers.

Novisource staat er inmiddels beter voor en de onderneming is naar eigen zeggen in rustiger vaarwater gekomen. De interim bestuurder, tijdelijk financiële man Cees den Ouden en commissarissen Duco Wildeboer en Edwin Groeneveld vinden het daarom een goed moment om terug te treden en de weg vrij te maken voor een nieuw team dat de onderneming naar een volgende fase kan brengen.

Beoogd commissaris De Vries is bekend als de topman van investeringsmaatschappij Value8. Stekelenburg voert een eigen advocatenpraktijk, vooral gericht op ondernemers en ondernemingen.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook disclaimer.